4 NYE BUSINESS CLUB PARTNERE TIL AARHUS 2017

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017s netværk vokser hele tiden, og i denne uge er vi stolte af at kunne fortælle, at Abakion, Bagerhuset, Billund Airport og Fazer Food Services alle har tegnet Business Club Partnerskab med os. Vi glæder os til samarbejdet.

De tre nye medlemmer af Aarhus 2017’s Business Club glæder sig også over samarbejdet:

”Vi er i Abakion glade for at kunne støtte Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad, der kan skabe international opmærksomhed om både Aarhus og Danmark som helhed. Vi glæder os til at følge med igennem året,” siger Bernt Elkjær-Pedersen, Online Marketing Manager, Abakion.

Hos Bagerhuset glæder man sig over at bidrage, når de mange turister ankommer til Aarhus:

“Bagerhuset har indgået aftale om sponsorat med Europæisk kulturhovedstad Aarhus 2017. Vi leverer vores populære rugbrød til smagsprøver for alle krydstogtgæsterne i Aarhus, så de dermed får smag for dansk kultur. Derudover leverer vi morgenbrød til de mange frivillige, som hjælper til når alle krydstogtskibene ankommer til havnen. Vi er stolte og glade for at kunne bidrage til Kulturhovedstaden i 2017. Vi glæder os til samarbejdet,” siger Tonny Pedersen, Indehaver, Bagerhuset.

Hos Billund Airport glæder man sig også over, at byde de udenlandske gæster velkommen:

”Vi er rigtig glade for at kunne støtte op om Aarhus 2017 og glæder os til at følge de mange arrangementer i løbet af året. Billund Lufthavn skaber let adgang fra verden til Kulturbyen med direkte flyvninger fra mere end 90 destinationer i Europa – herudover kan man via de 9 hubs der betjenes fra Billund, f.eks. Amsterdam, Frankfurt og London Heathrow, finde gode flyforbindelser fra mere end 600 destinationer verden over. Vi ser frem til byde velkommen til rigtig mange udenlandske gæster der i 2017 kommer til Aarhus for at opleve og tage del i de mange kulturelle begivenheder,” siger Kjeld Zacho Jørgensen, Adm. direktør, Billund Airport.

Hos Fazer Food Services var det en selvfølge at blive partner, og de er stolte af værtskabet: 

“Med ansvaret for frokost- og mødeforplejning i en række af Aarhus’ førende virksomheder, ser Fazer Food Services det som en selvfølge at være med ombord, når Region Midtjylland og dermed Aarhus danner rammen om Europæisk kulturhovedstad 2017. På regionens vegne er vi stolte af værtskabet, og vi glæder os til at fejre året sammen med jer alle," siger Morten Hammerich, Adm. direktør, Fazer Food Services.

Om virksomhederne:

Abakion
Abakion A/S er et IT-konsulenthus, der udvikler og implementerer it-forretningsløsninger til mellemstore virksomheder, især inden for Supply Chain Management og Advokatvirksomhed. Abakion har specialiseret os i forretningssystemerne Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365 og Microsoft Dynamics CRM.

Læs mere om virksomheden her

Bagerhuset
Tonny startede Bagerhuset Galten i 2012 og har butikker i Risskov, Århus V og Park Allé i Århus C. Derudover leverer Bagerhuset til mange virksomheder i Østjylland. Tonnys erfaring kommer fra flere typer bagerier og det er erfaringerne derfra samt egne ideer der er blevet til det koncept, der i dag kendetegner Bagerhuset. Konceptet går ud på at levere et godt håndværk til gode priser og samtidigt være en bager med omtanke. Deres brød er lavet fra bunden med egne melblandinger. Bagerhuset bruger ikke mix og halvfabrikata. Brødene er lavet på surdej og med et minimum af gær, hvilket fremhæver brødets smag. Vores eftertragtede rugbrød er økologiske og uden hvedemel. Alle vores kager er som brødene lavet helt fra bunden. De koger selv vores marmelader og cremer. De bruger chokolade af høj kvalitet samt ægte marcipan. Bagerhusets overskudsbrød går til bl.a. stop madspild projekter, hjemløse og væresteder samt landmænd der bruger det som dyrefoder. De tænker på mennesker og dyr og værner om miljøet. De bager med omtanke.

Læs mere om virksomheden her

Billund Airport
Billund Lufthavn åbnede i 1964 i en gammel hangar med et enkelt kontroltårn og en 1.660 meter lang start- og landingsbane med asfalt.Siden har lufthavnen oplevet en bemærkelsesværdig vækst, der hænger sammen med den generelle økonomiske og kulturelle udvikling i regionen. Lufthavnen har løbende udvidet fra kun at have to indenrigsafgange om dagen til at sende sine passagerer til destinationer over hele verden med mange afgange i døgnet. I dag hedder lufthavnen Billund Airport og har en passagerterminal på 40.000 m², der er designet til at ekspedere 3,5 millioner passagerer om året.

Læs mere om virksomheden her

Fazer Food Services
Hos Fazer Food Services tror man på, at mad gør en forskel, og at en god kantineløsning kan være et aktiv, der skaber værdi for din virksomhed. Som en af Danmarks største leverandører af kantineløsninger til virksomheder, serverer de dagligt mad for mere end 40.000 sultne gæster i deres ca. 160 kantiner, så de har en god portion erfaring at trække på. For Fazer Food Services handler det om at gøre dét, man er bedst til - og det er at drive kantiner af høj kvalitet.

Læs mere om virksomheden her