4 NYE BUSINESS CLUB PARTNERE TIL AARHUS 2017

Antallet af nye Business Club partnerskaber i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 er støt stigende. Vi er stolte af at kunne fortælle, at egetæpper, SeierFitness, Martinsen Rådgivning & Revision og Urban Goods har indgået et partnerskab med Aarhus 2017. Vi glæder os til samarbejdet.

De fire nye medlemmer af Aarhus 2017’s Business Club glæder sig også over samarbejdet:

”Kunst og kultur har altid været en vigtig inspirationskilde hos egetæpper, og vi har gennem årene støttet og været involveret i mange spændende kulturelle projekter. Selvfølgelig bakker vi også op om Kulturhovedstad 2017, som bringer nye muligheder og oplevelser til hele regionen. Ikke mindst takket været de mange frivillige, som yder en fantastisk og dedikeret indsats. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan kun rose hele organisationen for deres positive og løsningsorienterede indstilling,” siger Mads Skak Lindegaard, direktør, egetæpper Danmark.

Hos SeierFitness ser man frem til at være med til at byde turister velkommen i Aarhus: 

”SeierFitness er glade for at støtte op om Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad. Vi er en lille, eksklusiv fitnessklub med to centre, beliggende henholdsvis i Badeanstalten Spaniens lokaler og i Pakhusene på Aarhus Ø. Aarhus er, set i europæiske sammenhænge, også en lille, eksklusiv by. Men vi har meget at tilbyde turister fra andre lande. Vores skønne natur, et rigt caféliv med pulserende stemning blandt mennesker i alle aldre og så selvfølgelig alle de kulturelle tilbud, der finder sted, mens vi er Europæisk kulturhovedstad. SeierFitness ser frem til at give en varm velkomst til alle de turister, der får lyst til lidt motion, fitness eller styrketræning under deres besøg i Aarhus,” siger Mads Seier-Petersen, direktør, personlig træner og vanecoach, SeierFitness.

Hos Martinsen Rådgivning & Revision er man stolte over samarbejdet og gentænker allerede:

“Med partnerskabet i Aarhus 2017 er vi i Martinsen både stolte af og glade for at yde denne opbakning Europæisk Kulturhovedstad. Aarhus 2017 handler om at gentænke under mottoet ‘Let´s Rethink’. Det flugter med Martinsens motto: ‘Vi reviderer dit syn på revisorer’. Hos Martinsen gentænker vi den traditionelle revisorydelse i vores revisionære indpakning, hvor vi ved hjælp af vore kerneværdier om nærhed og kvalitet leverer revision i en spændende og visionær udgave” siger Erling Brødbæk, statsautoriseret revisor, Martinsen Rådgivning & Revision.

Hos Urban Goods ser man frem til at bidrage – også efter 2017:

”Vi har fulgt forløbet omkring Aarhus 2017 helt fra den spæde begyndelse, og derfor er det helt naturligt for os, at blive en konkret samarbejdspartner ind i denne enorme tværregionale satsning med internationale ambitioner. Vi glæder os til at hjælpe med vores del i arbejdet om at udvikle brugbare redskaber, der kan hjælpe med at måle og evaluere på kulturbegivenheder – også med henblik på at bliver klogere og stærkere i den strategiske brug af kultur efter 2017,” siger Peter Gran Boesen, partner og medejer, Urban Goods.

Om virksomhederne:

egetæpper a/s
Egetæpper er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med miljøet i højsædet. Virksomheden, der blev grundlagt i 1938, har fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi, og kan i dag levere tæpper med et hvilket som helst design og med branchens korteste leveringstid. egetæpper har en målsætning om at bidrage til en mere bæredygtig verden ved konstant at arbejde på at blive bedre til at håndtere miljømæssige, sociale og økonomiske udfordringer med de fremtidige generationer for øje. Tæpperne bliver produceret i Danmark, hvor godt 300 medarbejdere er beskæftigede. I ege koncernen er der næsten 700 medarbejdere på verdensplan.

Læs mere om virksomheden her

Urban Goods
Urban Goods har speciale i samskabelsesprocesser og aktivt medborgerskab. Vi udfører og rådgiver omkring udviklingsprojekter fra start til slut – fra analyse og strategi til implementering og evaluering. Samlet repræsenterer vi bl.a. kompetencer inden for borger-/brugerinddragelse, procesfacilitering, strategiudvikling, kommunikation, byudvikling og strategisk brug af events. Vores tilgang tager altid udgangspunkt i krydsfeltet mellem borger- og interessentinddragelse, brugerdreven innovation og foretagsomhed, fordi vi her ser en vigtig synergi i metoderne for at opnå en reel udvikling. På den måde tager borgerne og brugerne en aktiv part og får et nødvendigt medansvar og –ejerskab det givne projekt.

Læs mere om virksomheden her

SeierFitness
SeierFitness handler om glæden ved træning og om at opnå lige præcis de resultater, som du ønsker af din indsats. Vi har gjort os umage for at skabe de helt rigtige omgivelser med en klub, der emmer af atmosfære og personlige relationer. Vi har en klar holdning til, at vores medlemmer skal opleve den bedst tænkelige service og træne under de bedste forhold i Aarhus.

Læs mere om virksomheden her

Martinsen Rådgivning og Revision
Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et regionalt rådgivnings- og revisionsfirma med afdelinger i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus. Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, heraf 29 statsautoriserede revisorer, og sætter en ære i at levere engageret og loyal service. Martinsen er medlem af det landsdækkende samarbejde Revisorgruppen Danmark samt den internationale revisororganisation PrimeGlobal.

Læs mere om virksomheden her