Festivaler og Happenings

Konference: A More Creative Denmark

Kreative erhverv som vækstdriver
Konference, 27. september 2016 på Christiansborg, kl. 10.00 - 16.00

Region Midtjylland og Aarhus 2017 ønsker for andet år i træk at sætte vækst gennem kreative erhverv på den nationale dagsorden. Konferencen A More Creative Denmark afholdes i år i Folketingets Fællessal på Christiansborg.

De kreative erhverv er en af fremtidens vækstmotorer i Danmark. Mere end hvad der svarer til 85.000 årsværk er beskæftiget inden for de kreative erhverv, og den årlige omsætning er på ca. 280 mia. Dermed udgør de kreative erhverv 9% af den samlede omsætning og beskæftigelse i dansk erhvervsliv. De kreative erhverv har udvist betydelige vækstrater i det seneste årti – også igennem krisen. Udviklingen forventes at fortsætte i de kommende år.

Men vi kan gøre det endnu bedre. De kreative erhverv skal realisere deres fulde potentiale.

Hvis de kreative erhverv i endnu større omfang skal levere innovationskraft til produktionsdanmark og i endnu højere grad skal bidrage til løsninger på vores samfundsmæssige udfordringer, skal der arbejdes strategisk, og vi skal sikre de rette betingelser og rammevilkår for de kreative erhverv.

Konferencen A More Creative Denmark byder på oplæg fra nationale og internationale eksperter og henvender sig dels til politikere, ledere og beslutningstagere i kommuner, regioner og ministerier m.fl. og dels til erhvervsfolk fra virksomheder.

Reserver datoen allerede nu. Du får den nyeste viden fra både praktikere og eksperter, og du inviteres til at tage del i dialogen mellem erhvervsliv og det politiske niveau.

Tilmelding til konferencen kræver en invitation. Der er fri tilmelding fra medio august 2016, såfremt der er flere pladser.

Læs mere om konferencen 

Dato & Lokation

Dato
tid
Lokation
Pris
27-09-2016
10:00
1240 København K
Gratis
Vis mere info
Adresse
Fællessalen, Christiansborg
Christiansborg
1240 København K
Handikapvenligt
Ja

Praktisk Information

Kontakt
Lisa Ingemann, More Creative
Telefon: +45 2855 1455
E-Mail: lisa@seismonaut.com