Highlight
Scenekunst

Elsker dig for evigt

Præsenteret af Musikhuset Aarhus

Susanne Biers tragiske og hjerteskærende kærlighedshistorie Elsker dig for evigt om en mand, der bliver lam, bliver i 2017 til en moderne danseforestilling.

I filmen er Cecilie og Joachim unge og forelskede, men Joachim køres ned og bliver lam fra halsen. Kvinden, der fører ulykkesbilen, er Marie, mor til tre og gift med lægen Niels. Samme Niels kontakter Cecilie på hospitalet for at holde hende orienteret om Joachims tilstand. Da Joachim reagerer voldsomt og destruktivt på sin situation, skubber han Cecilie fra sig, som dermed må søge tryghed i en ny mands favn, og den forstående Niels er lige ved hånden.

At skabe en danseforestilling om en lam mand, virker umiddelbart som en umulighed, men handlingen bliver et kunstnerisk benspænd og en begrænsning, der tvinger koregraf og iscenesætteren til at gentænke dansen. Koreografen Marie Brolin-Tani står i spidsen, når Musikhuset og Black Box Dance Company forvandler filmen til en forrygende danseforestilling.

Med musik af Pernille Rosendahl

Musikken til Elsker dig for evigt bliver leveret af sangeren og sangskriveren Pernille Rosendahl, der i 2016 udgav sit første soloalbum Dark Bird. Det er blandt andet sange fra det nye album, der skal udgøre forestillingens musikalske klangbund. Pernille Rosendahl vil opføre sangene live på scenen, når Marie Brolin-Tani og de dygtige unge dansere fra Black Box Dance Company indtager Rytmisk sal.

Elsker dig for evigt kan opleves fra 7. - 12. november. Se alle spilletider her

Om Bier Trilogien
Præsenteret af Musikhuset Aarhus, Den Jyske Opera og Betty Nansen Teatret

Den Oscar-vindende danske filmskaber Susanne Bier er en af verdens mest fremtrædende instruktører. I sine værker undersøger hun, hvad der sker, når vi møder de rå følelser og udfordringer, der ligger i et liv levet hver for sig og sammen.

I 2017 bliver Biers berømte filmtrilogi Brødre, Elsker dig for evigt og Efter brylluppet overført fra lærred til scene i tre banebrydende forestillinger. Biers mest roste og populære film bliver iscenesat i tre forskellige genrer – som opera, som danseforestilling og som musical. Under ledelse af Musikhuset Aarhus bliver Brødre produceret i samarbejde med Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester. Danseforestillingen Elsker dig for evigt produceres i samarbejde med en samarbejdspartner, der offentliggøres snarest, mens musicalen Efter brylluppet produceres i samarbejde med Betty Nansen Teatret.

Dato & Lokation

Dato
tid
Lokation
Pris
07-11-2017
19:30
8000 Aarhus C
Fra DKK 265 - DKK 345
Vis mere info
Adresse
Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé
8000 Aarhus C
Handikapvenligt
Ja
Køb billet

Praktisk Information

Kontakt
Musikhuset Aarhus
Telefon: +45 89404040
E-Mail: billetsalg@musikhusetaarhus.dk