Festivaler og Happenings
Musik og lyd

Cancer + The OverHEARD

Da duoen Cancer i 2014 udgav deres mini-album Ragazzi, blev det mødt med store roser fra et samlet dansk anmelderkorps, og musikken fik store ord med på vejen fra de større udenlandske medier. Medlemmerne Kristian Finne Kristensen og Nikolaj Manuel Vonsild har hver for sig stor erfaring på den danske musikscene med henholdsvis Chorus Grant og When Saints Go Machine, men er i 2017 tilbage i konstellationen Cancer, der i 2014 skabte stor opmærksomhed omkring deres fælles evne til at skabe fængende og udfordrende musik. 

Det anmelderroste mini-album fra 2014 bliver til januar 2017 fulgt op af det nye 11 nummer lange album Totem, som duoen har brugt det seneste halvandet år på at indspille i samarbejde med Tobias Tangaa Lange på trommer, Moogie Johnson på bas og Nis Bysted på synthesizer. Der er derfor masser af nyt materiale, når Cancer gæster Radar 1. marts.

Video til den nye single “Die One More Time”:

ZIMOUN: SITE-SPECIFIC INSTALLATION
Under koncerten vil der indgå elementer fra en kommende lydinstallation af den internationalt anerkendte schweiziske kunstner Zimoun, der omdanner hverdagens materialer og genstande til æstetiske miljøer, og giver tilskueren en oplevelse af rum, lyd og atmosfære. I sin seneste udstilling brugte han 36 ventilatorer, 956 små jævnstrømsmotorer, 691 papkasser, 31,5 kg indpakningspapir og 515 vatkugler til at skabe en akustisk skulptur. Gennem sine værker sætter han spørgsmålstegn ved vores forståelse af støj i en iscenesættelse af nye måder at lytte til velkendte apparater og genstande. Zimoun skaber et nyt spektakulært værk til den ikoniske Rå Hal på Godsbanen i Aarhus.

THE OVERHEARD
The Overheard tuner ind på de overhørte lyde og inviterer alle til at være opmærksomme på omgivelsernes levende lydmiljøer og til at gentænke forskellene mellem lyd, musik og støj. Projekterne realiseres gennem tre forbundne kunstneriske greb, der vil gøre alle i stand til at skabe et foranderligt soundtrack til deres liv i 2017.

1. overHEARD UDENDØRS LYDSPOR: Seks udendørs lydskulpturer placeret rundt om i Region Midtjylland.

2. overHEARD ONLINE LYDSPOR: Hjemmeside, hvor man kan blande den live streamede lyd fra lydskulpturerne i hele 2017.

3. overHEARD KONCERTLYDSPOR: Live koncerter med bands og ensembler, der indarbejder det streamede lydlandskab i deres sange og kompositioner.

Læs og oplev mere på www.overheard.dk

Såfremt der ikke er udsolgt i forsalg, sælges der billetter ved Radars indgang når dørene åbner.

Information
Facebook event: click here
Hjemmeside: http://radarlive.dk/kalender/2017/march/cancer/
Billetsalg: her 
Tidspunkt: døre: 20.00 / Koncert: 21.00
Pris: -120

Dato & Lokation

Dato
tid
Lokation
Pris
01-03-2017
20:00
8000 Aarhus
Fra DKK 120
Vis mere info
Adresse
RADAR
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus
Handikapvenligt
Nej
Køb billet

Praktisk Information

Kontakt
Martin Aagaard Jensen
Telefon: +45 5070 1673
E-Mail: martin@radarlive.dk