Festivaler og Happenings
Musik og lyd

Aarhus Jazz Festival

Aarhus 2017 Festival Event
Præsenteret af Aarhus Jazz Festival

Mere end 350 koncerter!

En uge med jazz for enhver smag

Aarhus Jazz Festival har i næsten 30 år hver sommer afholdt en ugelang musikfestival med alle typer af jazz repræsenteret i en god balance mellem internationale artister og danske musikere med plads til både det folkelige, det eksperimenterende og alt det indimellem. Der er hyggelig stemning og god musik, når de over 300 koncerter afholdes på spillesteder, caféer, kunstmuseer, i kirker og på byens torve.

Årets program indeholder endnu engang internationale verdensnavne f.eks. Jamie Cullum, der spiller med byens anerkendte bigband Aarhus Jazz Orchestra. Derudover præsenteres en lang række lokale og nationale kunstnere – både etablerede navne og spændende nye talenter. De fleste koncerter er i gåafstand og en del tilbud, særligt om dagen, er med gratis adgang. Det er muligt at supplere musikoplevelsen med lidt godt til ganen med et besøg på madmarkedet ved Ridehuset, i Bispejazzteltet til frokostjazz eller hos byens caféer.

Blandt de mange særlige arrangementer i 2017 skal nævnes 12 Points Festival med tolv unge fremadstormende europæiske orkestre, Japan Now! med japansk musik og kulturudveksling, Nye Spor – hvor jazz & klassisk mødes, Børnejazz på Dokk1 med involverende events for de små, pop-up koncerter og Aarhus’ Jazzhistorie. Kom og mærk de gode vibrationer, hvad enten du er garvet jazzfan, nybegynder eller på udkig efter sjov for hele familien.

Se hele programmet her

Dato & Lokation

Dato
tid
Lokation
Pris
15-07-2017
00:00
8000, Aarhus
Gratis eller alm. entré til spillesteder
Vis mere info
Adresse
Aarhus Jazz Festival
kommer senere
8000, Aarhus
Handikapvenligt
Ja

Praktisk Information

Kontakt
Ilse Vestergaard
Telefon: +45 2860 4791
E-Mail: info@jazzfest.dk