Tape

I forbindelse med afslutningen af 2017 afholder TAPE den 9. december en aften, hvor spillestedet omdannes til et inferno af indtryk. Rummet bliver indhyllet i et visuelle design, som tager udgangspunkt i det musikalske udtryk som leveres af Sortlegeme, Niki Istrefi og ANTN.

Dermed omdannes TAPE til en ramme, hvor visualitet og lyd skaber en unik helhed for publikum.

Sortlegeme:
Jeppe Dalsgaard har gjort sig bemærket med ambient og drone-projektet Outer Nothingness. Med Sortlegeme bevæger han sig væk fra de ellers dvælende og hypnotiserende produktioner til fordel for mørk og ekstatisk tribal-techno, der også emmer af varme og melodiøsitet. Foruden to bånd på Moral Defeat og en digital udgivelse på Memory No.36 Recordings i 2016 udgav Sortlegeme tidligere på året LP’en ‘Kolossal’ på SRT Records.

ANTN:
ANTN er en lokal 26-årig Technoartist. ANTN producerer og performer gennem brugen af primært hardware: trommer, maskiner, synthesizer og hvad han ellers finder på sin vej. Han laver intens, improviseret techno/noise-livesets med en modular synthesizer indbygget i en grøn skumkuffert og nogle få trommemaskiner.

FUNERAL FUTURE (Euromantic):
Bag navnet gemmer sig Adam Askov og Alexander Salomonsen der specialiserer sig i tordende techno med et både dynamisk og dystopisk lydbillede. De hårde kicks driver numrene frem med en voldsom kraft, mens effektindhyldede synthesizere giver modspil til den buldrende bund.

Program (med forbehold for ændringer)
00.30: Sortlegeme 
02.00: ANTN
03.00: Future Funeral

Sted: Tape, Mejlgade 53
Tid: 23.00 – 05.00

Se eventen her

Se Facebook-event her