Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

I 2017 kaster vi lys på hele regionen, fra østkysten ved Grenå til vestkysten ved Hvide Sande, fra det nordlige Nederby til det sydlige Stouby samt alle stederne midt imellem.

Aarhus 2017 frister med de mange forskellige smukke landskaber, regionens forskellige egnsretter, landsbyernes historier og vores historiske købstæder.

Region Midtjylland - med sine 19 forskellige kommuner - er kendt for sine rige afgrøder og smukke skove; sit vilde liv og sine historiske steder. I vores kulturhovedstadsår vil vi dele det med jer alle sammen.

Region Midtjylland og alle kommunerne i regionen har deltaget i forberedelsen af ansøgningen. Regionsrådet og byrådene i alle regionens kommuner har besluttet at deltage i Aarhus 2017. Både Region Midtjylland og kommunerne bidrager økonomisk til projektet. Du kan finde links til alle 19 kommuner herunder.

Regional styregruppe
Den regionale styregruppe med repræsentanter fra Region Midtjylland og de midtjyske kommuner skal sikre og udvikle projektets regionale dimension. 

Læs mere om den regionale styregruppe her.

Internationale netværk og samarbejder
Aarhus 2017 indgår i en række internationale netværk. Foruden samarbejde med såvel tidligere som kommende europæiske kulturhovedstæder deltager Aarhus 2017 i aktiviteter under Nordic City Network, Similar Cities-netværket og Eurocities Network.

Læs mere om vores internationale samarbejdspartnere her.

Læs mere om, hvordan du får rådgivning til internationale projekter her.