Nu Kan Man Købe Aarhus 2017-Frimærkerne

I dag sender PostNord de fem frimærker i handlen, der hylder Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Frimærkerne viser nogle af Aarhus’ mest markante vartegn i form af kunstmuseet ARoS, Aarhus Rådhus, kulturhuset Dokk1, boligkomplekset Isbjerget og Moesgaard Museum.

"Vi er glade for, at aarhusianerne og andre interesserede nu har mulighed for at købe frimærkerne. Udover at kunne bruges til en hilsen til familie og venner i udlandet, kan frimærkerne også være et godt minde om, at 2017 er et helt særligt år for Aarhus og for Danmark," siger Martin Pingel, designchef i PostNord Frimærker.

Frimærkerne kan bl.a. købes på Aarhus-posthusene hos SuperBrugsen på Vesterbro Torv, Løvbjerg i Trøjborg Center, Kvickly i Veri Center og Meny i Aarhus V samt via PostNords netbutik og PostNords app. De udkommer i værdien 25,00 kr. og kan bruges til en hilsen til modtagere over hele verden.

"Vi er meget stolte over, at PostNord er med til at fejre Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad med fem frimærker. Aarhus er blevet et populært besøgsmål for mange internationale turister, og de får nu mulighed for at sende en hilsen hjem, hvor de særlige Aarhus-frimærker pryder postkortet," siger Rebecca Matthews, adm. direktør for Aarhus 2017.

"I en verden hvor stadig mere kommunikation bliver elektronisk, er der noget helt særligt ved at modtage et personligt brev med et frimærke. 2017 er et specielt år i Aarhus. Jeg er glad for, at det bliver markeret med disse flotte frimærker, som vil sprede budskabet om Aarhus og vores fantastiske kulturliv ud i verden," siger Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune.

I forbindelse med udgivelsen åbner en vandreudstilling om frimærkerne på Dokk1, der kører frem til 17. april. Herefter kan den ses på Aarhus Rådhus fra 18.-27. april.

Auktion til fordel for Julemærkefonden
Inden for de næste par uger sættes 50 unikke tryk af Aarhus-frimærkerne, 10 eksemplarer af hver, til auktion på Lauritz.com. Trykkene er nummererede og signeret af fotograf Carsten Ingemann, der står bag frimærkemotiverne. Overskuddet fra auktionen går til Julemærkefonden og dens arbejde for udsatte børn, som PostNord er en fast støtte af.

Ved yderligere spørgsmål kontakt:
PostNords presseafdeling, tlf. 33616001
Aarhus 2017, pressechef Peter Vestergaard, tlf. 20131090
Aarhus Kommune – Kultur og Borgerservice, pressechef Michael Jaap, tlf. 51576716