Festivaler og Happenings

Smukfest: Danmarks Smukkeste Festival

Præsenteret af Smukfest

Smukfest er Danmarks mest stemningsfyldte og magiske musikfestival. Smukt beliggende i skoven ved Skanderborg lægger festivalen op til nogle af sommerens bedste koncerter med spændende navne fra hele verden. Beliggenheden under bøgetræerne og tæt ved søerne er enestående. Alle barer, boder og installationer er specialfremstillet til festivalen af 100 procent genbrugsmaterialer, hvilket giver et helt særligt æstetisk og kreativt udtryk.

Smukfest har været en almennyttig virksomhed lige fra starten, og festivalen og alle dens aktiviteter ejes af Skanderborg Festivalklub, hvis medlemmer blandt andet er de mere end 12.000 frivillige, der giver Smukfest dens utrolige fællesskabsstemning. Et eventuelt overskud går til at sikre festivalens fremtid, støtte Smukfonden (der bidrager til afhjælpning af ensomhed) og til at drive det lokale spillested Walthers Musikcafé.

Smukfest præsenterer ca. 150 kunstnere hvert år – herunder verdensstjerner og de største danske navne. Et vigtigt fokuspunkt er at støtte dansk musiks fremtid ved at præsentere Live Camp, en tredagesfestival med mindst 20 af de bedste nye bands i Danmark.

Dato & Lokation

Dato
tid
Lokation
Pris
09-08-2017
00:00
8660
Oplyses snarest
Vis mere info
Adresse
Smukfest
Birkevej 20
8660
Handikapvenligt
Ja

Praktisk Information

Kontakt
Skanderborg Festivalklub
Telefon: 8793 4444
E-Mail: info@smukfest.dk
Filtrer efter
Ryd alt
Temaer
Lokationer
Kunstformer
Pris
Gratis
DKK 0
Dato
Dag
Periode
Publikum
-/- Events
Ryd alt