Musik og lyd

Jonas R. Kirkegaard: Tower Music

En del af The OverHEARD

Jonas R. Kirkegaard præsenterer Tower Music, der er skabt til trappen i vandtårnet ved Lunden i Horsens. Tårnet skiller sig ud med sine arkitektoniske detaljer, der ikke har noget at gøre med selve vandforsyningen. Det er en ottekantet, middelalderlig, borglignende konstruktion med en platform på toppen, en hvid facade, underlige granitfrøer langs foden og en 10 meter høj, mørk trætrappe.

Med disse udsmykningselementer sender arkitekten fantasien på en rejse til et magisk univers. Tower Music understøtter arkitektens dristige vision og inviterer publikum til at nyde udsigten over fjorden og byen. Lydinstallationen består af 54 automatiske spilledåser på farvede, gennemsigtige akrylpaneler, der er placeret i tilfældige vinkler på væggene langs trappen.

Besøgende oplever at blive omkranset af farve, lys og et gennemtrængende, lettere uharmonisk lydlandskab fra de mekaniske spilledåser. Installationen bliver til i samarbejde med Horsens Kommune.

Værket åbnes den 9. august 16.30.

Derudover er værket åben i perioden 10. august til 24. september:
Tirsdag kl. 12-16
Torsdag kl. 12-16
Lørdag kl. 11-16
Søndag kl. 11-16

Om The overHEARD
The Overheard tuner ind på de overhørte lyde og inviterer alle til at være opmærksomme på omgivelsernes levende lydmiljøer og til at gentænke forskellene mellem lyd, musik og støj. Projekterne realiseres gennem tre forbundne kunstneriske greb, der vil gøre alle i stand til at skabe et foranderligt soundtrack til deres liv i 2017. 

1. overHEARD UDENDØRS LYDSPOR: Seks udendørs lydskulpturer placeret rundt om i Region Midtjylland. 

2. overHEARD ONLINE LYDSPOR: Hjemmeside, hvor man kan blande den live-streamede lyd fra lydskulpturerne i hele 2017 - www.overheard.dk 

3. overHEARD KONCERTLYDSPOR: Live koncerter med bands og ensembler, der indarbejder det streamede lydlandskab i deres sange og kompositioner.

Dato & Lokation

Dato
tid
Lokation
Pris
09-08-2017
16:30
8700
Gratis
Vis mere info
Adresse
Vandtårnet ved Lunden
Lunden, Horsens
8700
Handikapvenligt
Ja

Praktisk Information

Kontakt
Marie Højlund
Telefon: 40180215
E-Mail: data@marybell.dk
Filtrer efter
Ryd alt
Temaer
Lokationer
Kunstformer
Pris
Gratis
DKK 0
Dato
Dag
Periode
Publikum
-/- Events
Ryd alt