Dem kan du møde

Janne Teller
Den danske forfatter Janne Teller er født i København og har skrevet adskillige prisvindende bøger, der er oversat til mange sprog. INTET vandt Kulturministeriets prestigefulde pris som årets bedste børnebog, og er desuden blevet belønnet med den amerikanske Printz Award.

Meg Rosoff
Den amerikanske forfatter Meg Rosoffs debutroman How I live Now solgte over en million eksemplarer i 36 lande. Bogen vandt the Guardians børnebogspris og blev belønnet med den amerikanske Printz Award. Bogen er siden blevet filmatiseret. Hendes seneste bog er Jonathan Unleashed. Meg Rosoff vandt i 2016 Astrid Lindgren Memorial Award.

Cressida Cowell
Den britiske forfatter Cressida Cowell er nok bedst kendt for serien How to Train Your Dragon, der også i Dreamworks filmatisering har vundet priser. I samarbejde med illustrator Neal Layton har hun skabt serien om Emily Brown, og den første bog i serien, That Rabbit Belongs to Emily Brown, vandt Nestlés Children’s Book Award.

Kim Fupz Aakeson
Den danske forfatter Kim Fupz Aakeson er kendt for sine skæve, ærlige og herlige billedbøger for børn. Han kan også skrive romanforfatter og illustrator på CV’et, ligesom han også bidrager til magasiner og aviser, og skriver manuskripter til radio, tv og film. De populære titler tæller blandt andet serien om drengen Vitello, Kraftidioten, Perfect Sense og Viceværten.

Se Cressida Cowell fra "How to train your Dragon"