Familie og børn

Efterårsferie med Aarhus 2017 - Familie og børn

Efterårsferien byder på masser af fantastiske oplevelser med Aarhus 2017. Læs mere om de mange spændende event for familier og børn her:

My Playground - Holstebro Indtil 26. Nov. 
My Playground er et mobilt legelandskab, hvor man sætter sine egne grænser, mærker efter i maven og prøver sig frem. Det er et nytænkende og poetisk bud på fremtidens legeplads. Et socialt og legende landskab med unikke oplevelser for alle. Et sted, hvor man stopper op og hvor nysgerrigheden vækkes. Som en del af My Playground, vil der være en Skatecamp torsdag og fredag i efterårsferien. Læs mere her.

Flugt fra Horsens til Stalaag Luft III 16. Okt. - 22. Okt.
Fængselsmuseet i Horsens og P.O.W. Camps Museum i Żagań, Polen har i anledning af Aarhus 2017 samarbejdet om at udforske ligheder og forskelle mellem de to flugter, motiverne bag, de mange udfordringer undervejs og de efterfølgende konsekvenser for flugtfangerne. Fængselsmuseet er åbent kl. 10-17 alle ugens dage inkl. mandag i efterårsferien. Der tilbydes 6 daglige rundvisninger d. 16. – 22. oktober. Varighed ca. 60 min.

Connecting: Kreativt Værksted for Børn 17. Okt. - 19. Okt. 
Kreativt værksted for børn med inspiration fra projektet "På Min Måde/A Mia Manera". Aldersgruppen er ca. 7-13 år. Mindre børn er også velkomne, hvis de er ledsaget af en voksen. 

Kawaii Epikku - Nordeuropas største manga og animeudstilling  Indtil 20. Okt. 
Viborg Manga og Animeudstilling giver et helt unikt indblik i den fortryllende verden af manga og anime. Udstillingen stiller skarpt på hvorfor manga er så godt i Japan og viser spændvidden i den japanske manga – fra det allermest nuttede til episke eksplosioner i Armageddon-stil.

Andy Holden - Laws of Motion in a cartoon landscape  Indtil 20. Okt.
Oplev pop-up udstillingen: Laws of Motion in a Cartoon Landscape og lad dig forvilde rundt i de gamle retslokaler, når den engelske billedkunstner Andy Holden forvandler dem til en episk labyrint.

Fire veje til Norddjurs - havet, kalken, jorden og købstaden Indtil 31. Dec. 
Udstillingerne fortæller historien om Norddjursland gennem de sidste 10.000 år. Det er en spændende historie om livet på kanten af havet med dets altid nærværende og foranderlige historie om menneskers samspil med dette særlige naturområde og dets ressourcer. 

OBS: Vær opmærksom på de forskellige arrangørers åbningstider.