Bliv ReThinker hos Aarhus 2017

Er du interesseret i at blive frivillig hjælper - vi kalder det ReThinker - hos Aarhus 2017? Så kan du skrive dig op ved at trykke på linket i menuen til højre.

Når du har skrevet dine data i formularen og trykker "gem", vil du modtage en auto-mail for at bekræfte din tilmelding. Herefter kan du logge ind i vores medlemsstyringssystem, hvor du kan læse mere om de forskellige muligheder for at blive frivillig. 

Der findes fra tid til anden helt konkrete frivilligjobs i forbindelse med opvarmnings-event og velkomst-værter, og vi ved med sikkerhed at vi skal have mange tusinde frivillige i sving i 2017, med andre ord der vil med garanti være et stort behov for dig, hvis du ønsker at være med.

I løbet af 2015 og 2016 vil de forskellige events og begivenheder falde mere og mere på plads, og dermed også de forskellige frivillighedsjobs. Du er altid velkommen til at kontakte frivilligkoordinator Ulla Lund, på ulla.lund@aarhus2017.dk, hvis du er fuld af engagement, skabertrang og initiativ. Eller blot har lyst til at give en hånd. 

Skriv dig op som frivillig - vi kalder vores frivillige for ReThinker's - ved at klikke her:

>> Link til online formular, hvor man kan skrive sig op som frivillig.I 2017 er Aarhus i samarbejde med hele Region Midtjylland udvalgt til at være Europæisk Kulturhovedstad. Kulturhovedstaden er hele Region Midtjyllands projekt. Aarhus lægger navn til, men der står en samlet region bag.

Temaet for Aarhus 2017 er Gentænk eller Let’s Rethink. Dette tema skaber plads til en stor buket af projekter, koncerter, teaterstykker, events, litteratur, begivenheder, konferencer, arrangementer osv. I de kommende år vil du få meget mere at vide om alle de mange fantastiske projekter tilknyttet og støttet af Aarhus 2017.
Vi kan alle være med og alle kan være med som frivillig hos Aarhus 2017. Vi kalder vores frivillige for ReThinkers – og lad det meget gerne være både en opfordring og en invitation til dig.

Har du lyst til at deltage som frivillig og dermed være en del af et af de største kulturprojekter i 2017, så skriv dig op via ovenstående link - vi glæder os til at høre fra dig og hjælp os meget gerne med at sprede budskabet: De søger frivillige hos Aarhus 2017 – og alle er velkomne.