Bliv frivillig ved forestillingen Røde Orm

I maj og juni har du mulighed for at blive frivillig til det storslåede vikingeeventyr Røde Orm. Det Kongelige Teater har for en stund flyttet scenen til Aarhus og dannet et unikt samarbejde med Aarhus 2017 og Moesgård Museum for at opføre Nordeuropas største teaterforestilling med op til 100.000 publikummer fordelt på 30 forestillinger. Det hele starter i uge 21 og frem til lørdag den 1. juli.

Opgaverne og består bl.a. i at scanne billetter, sælge programmer, anvisning af pladser, velkomstguide i p-området, kaffebrygning, pakning og udlevering af Vikingeskrin (madkurv), oprydning samt opsyn med publikum under forestillingerne.

Vi forventer at skulle bruge omkring 140 ReThinkers, som hver bruger 10-12 timer om ugen, ca. fordelt på to dage i spilleperioden. Da terrænet omkring Moesgaard er udfordrende, så skal du have gode ben og en ok fysik! Vagterne ligger primært i aftentimerne uden for normal arbejdstid, men enkelte vagter ligger også i dagtimerne. Vil du være med?

Tilmelding:
Har du tid, lyst og kræfter til at kaste dette antal timer i dette fantastiske vikingeeventyr, så skriv en mail til Julie på julie.stoerup@project.aarhus2017.dk